Pöri palvelee, kun koti remonttia tarvitsee

0400 707 271

Pöri palvelee, kun koti remonttia tarvitsee

0400 707 271

Pöri palvelee, kun koti remonttia tarvitsee

0400 707 271

Laadukkaat huoneistoremontit Lahdessa

Pöri Oy remontoi huoneistosi Päijät-Hämeessä ja pääkaupunkiseudulla

Huoneistoremontti on kätevä ja helppo tapa kohentaa asuntosi yleisilmettä. Huoneistoremontilla voit myös nostaa asuntosi arvoa pienellä vaivalla. Oli kyseessä sitten kokonaisvaltainen huoneistoremontti tai ilmettä piristävä pintaremontti, Pörin ammattitaitoiset työntekijät ovat palveluksessasi. Tehtävät työt suunnitellaan aina yhessä asiakkaan kanssa, jolloin varmistetaan kaikkia miellyttävä lopputulos.

Ota yhteyttä »

Remontit laidasta laitaan

Pöri Oy toteuttaa eri kokoiset huoneistoremontit laidasta laitaan. Meiltä hoituvat monenlaiset urakat ja remontit aina laatoitustöistä seinien tasoituksiin ja maalaukseen, tapetointiin sekä lattia-asennukseen. Suoritamme myös tarvittaessa kokonaisvaltaiset huoneistoremontit, jolla asuntosi saa täysin uuden ilmeen. Kaikki remontit toteutetaan yhtälailla laadukkaasti ja huolella, oli kyseessä sitten pieni pintaremontti tai isompi urakka.

Ota yhteyttä »

Apunasi alusta loppuun asti

Meille on tärkeää räätälöidä remontit aina asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin. Asiantuntijamme auttavat remontin suunnittelussa alusta asti, jolloin saat apua niin materiaalivalintoihin kuin tehtävien töiden kartoitukseen. Remonttiin voi kuulua esimerkiksi kalusteasennus, maalaustyöt, tapetointi, panelointi, lattiatyöt – me toteutamme kaikki remontin vaiheet! Pitäydymme sovitussa suunnitelmassa ja aikataulussa remonttien toteuttamisessa. Osaavat työntekijämme varmistavat remontin laadukkaan työnjäljen ja asiakaslähtöisen palvelun.

 

Mikäli olet epävarma, minkälaista ehostusta tai remonttia huoneistosi kaipaa, ota meihin yhteyttä! Kartoitamme kanssasi remontin laajuuden ja asuntosi kunnon. Meiltä saat aina asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua!

Ota yhteyttä »

Toteutamme myös muut kotisi remontit

Huoneistoremonttien lisäksi toteutamme esimerkiksi keittiö-, kylpyhuone- ja saunaremontit Lahdessa ja muualla Päijät-Hämeessä sekä pääkaupunkiseudulla. Voi myös katsoa kuvagalleriamme toteutetuista töistä.