Pöri palvelee, kun koti remonttia tarvitsee

0400 707 271

Keittiöremontti Lahdesta

Keittiön remontin hoitavat Pörin pojat Päijät-Hämeessä ja pääkaupunkiseudulla

Lahtelaisen Pöri Oy:n keittiöremontti tekee keittiöllesi ihmeitä! Vanha keittiö virkistyy esimerkiksi uusilla kaapistoilla, työtasoilla, kodinkoneilla, lattialla, laatoituksilla tai vaikka tapeteilla. Keittiöön voidaan tehdä monenlaisia muutoksia siten, ettei se ole lähelläkään vanhaa köökkiä.

Meillä on kokemusta monen monista keittiöremonteista, joten voit pyytää meiltä apua jo uuden keittiön ideointivaiheessa. Kannattaa kurkata myös kuvagalleriaan, josta löydät muutamia kuvia kunnostamistamme keittiöistä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveistasi tai pyydä tarjous saman tien keittiöremonttia varten! Palvelemme koko Päijät-Hämeen ja pääkaupunkiseudun alueella.

Kun ammattilainen on asialla, tulevat työt tehdyiksi varmasti oikein

Keittiöremontti vaatii rakennusalan asiantuntemusta ja monialaista osaamista. Kaikki purku- ja asennustyöt on tehtävä oikeaoppisesti ja mahdollisille sähkö- ja LVI-töille on löydyttävä oma ammattilaisensa. Vain siten päästään kestävään ja kauniiseen lopputulokseen.

Kun tilaat keittiön remontin meiltä, sinun ei tarvitse asioida muiden yritysten kanssa. Koko keittiöremontti hoituu vaivatta kauttamme. Ole meihin yhteydessä, niin lähdetään yhdessä kartoittamaan uuden keittiösi mahdollisuuksia! Palvelemme Lahdesta käsin.  

Ota yhteyttä »