Pöri palvelee, kun koti remonttia tarvitsee

0400 707 271

Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti Lahdesta

Remontoimme kylpyhuoneet ja saunaosastot Päijät-Hämeessä ja pääkaupunkiseudulla

Monet vuosikymmeniä sitten valmistuneet kylpyhuoneet alkavat tänä päivänä näyttää asukkaidensa silmissä aikansa eläneiltä. Laatoitukset eivät välttämättä miellytä silmää ja kalusteissakin näkyy jo ajan hammas. Tällöin kylpyhuoneremontti on paikallaan! Taitavat remonttimiehet saat tietysti Lahdesta tulevalta Pöri Tmi:ltä. Olemme kokeneita tekijöitä, joiden käsissä on kunnostettu useita kylpyhuoneita, saunaosastoja ja wc-tiloja. Palvelemme koko Päijät-Hämeen ja pääkaupunkiseudun alueella.

Ota yhteyttä »

Pinnat kuntoon, kalusteet paikoilleen

Kylpyhuoneremontti, saunaremontti tai wc-remontti tehdään sellaisena kokonaisuutena kuin asukas haluaa. Teemme laatoitustyöt, vesieristykset, asennamme vesikalusteet ja lauteet, tapetoimme, maalaamme ja toteutamme erikoisemmatkin ratkaisut asiakkaan toiveiden mukaan. Voimme tehdä pienimuotoisia fiksauksia siinä missä kokonaisvaltaisia remonttejakin.

Millaiset kylpy- tai saunatilat ovat mielessäsi? Ota yhteyttä, niin jutellaan toiveistasi! Kuvagalleriasta löydät esimerkkejä toteuttamistamme kylpyhuoneremonttikohteista. Lähdemme mielellämme tekemään sinunkin kotisi remontin, jotta voisit asua entistä viihtyisämmin ja laadukkaammin. On hyvä muistaa, että remontti vaikuttaa mukavasti myös asunnon arvoon! Palvelemme Lahdesta käsin.

Ota yhteyttä »